Hvorfor skal jeg vælge et Decra tag?

Du skal vælge et Decra tag, hvis du vil have et flot og holdbart tag, som kan modstå al slags vejr i de næste 50 år. Du får 30 års garanti på taget, så du har en sikker tagløsning mange år ud i fremtiden.

 

Hvis du hellere vil læse istedet for at se video:
Der er mange tagløsninger på det danske marked og vi har arbejdet med tage i rigtig rigtig mange år og der finder man ud af hvilke produkter, der er fornuftige til det danske klima.

Vi anbefaler Decra, det er et rigtig stærkt og et godt tag med en god lang garanti og det er meget holdbart i vind og vejr. Vi bliver udsat i dag for mere og mere klimaforandringer og så fremdeles og der kan vi altså se, at selv orkaner – det holder rigtig godt.

Det er sømmet fast, så der er en rigtig god befæstigelse i taget og det gør, sammen med det tilbehørsprogram, der også er i Decra, at man får en pæn finish og det betyder også rigtig meget for vores kunder, at det er noget at man varmt kan anbefale og det er derfor, at vi laver så meget Decra, som vi gør.

2017-04-17T23:39:38+00:00