Hvordan vedligeholder du et Decra tag?

Der er som sådan ingen vedligeholdelse på et Decra tag. Men hvis du gerne vil have, at dit tag skal fremstå som nyt i rigtig mange år, så anbefaler vi, at du får dit tag algebehandlet en gang imellem, så du slipper af med det grønne skær, der med tiden vil komme på alle tage.

 

Hvis du hellere vil læse istedet for at se video:
I bund og grund så skal et Decra tag ikke vedligeholdes. Det der selvfølgelig kan komme på et Decra tag, som på alle mulige andre tagflader. Det er jo, at der kan komme et lille algeskær, som vi siger, et grønt skær og det er jo typisk på nord siden.

Derfor anbefaler vi jo også, at man får lavet en algebehandling eller en algeservice, så man hvert eller hvert andet år får algebehandlet så udover det, så er der ingen problemer med et Decra tag. Der er ikke noget vedligeholdelse med rygninger eller ting og sager. Det er stort set vedligeholdelsesfrit.

 

Find mere information om Decra tage på herunder: 

> Alt du skal vide om nyt Decra tag og pris på Decra tag
> Hvor meget vejer et Decra tag?
> Hvor lang tid tager det at montere et Decra tag?
> Hvordan fjerner jeg alger fra mit Decra tag?
> Hvor længe holder et Decra Tag?
> Skal man lægge et undertag inden man lægger et Decra tag?
> Støjer et Decra tag meget i regnvejr?
> Hvorfor skal jeg vælge et Decra tag?
> Hvad koster et Decra tag?
> Hvad er et Decra tag?
> Hvordan vedligeholder du et Decra tag?
> Hvilken garanti er der på et Decra tag?